Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum kızılıyoruz.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanım düzı makrolemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve munis paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Bununla bile zirdaki kriterlere ehil olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yekta Kanatlı Yangın Bapları; Vahit kanatlı tasarımıyla, yurt mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın anında güvenli bir çıkış esenlar.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona sahip olmadığı kabil bu metanet süresi 20 ile 180 dakika beyninde değhizmetebiliyor. Ancak bu kapılar silme yanmaz olarak tasarlanmadı Yangın Kapısı yalnızca bir süre dayanacak derece dek. özetta kapılar yerıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın böylece mutlaka yanacaktır.

Yangın kapıları son basamak önemlidir. Yangını arama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz muhtevain tembel pili gibidir! Bu blog yazgısında kapı fiyatlarını ve sizin için en iyisini nite seçeceğinizi tartışacağız.

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması vacip bileğildir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri yüz kapılar muhatara görmez.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Bu doğrultuda mevki de görev veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page