Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı dokumada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, mektep ve hep tesislarında müstacel boyut ve içinlaşılmasını istemediğimiz durumlarda can kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın üstı gün yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama şeşna alınması kolaylaşır ve henüz bir küme dokunca vermesi önlenir.

Ankara Yangın Kapısı koymak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ait kaygı ettikleri bütün konular karşı bili sahibi olabilirler.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil evetğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, haricen mirlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Cemiyet beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i sövmek sinein tıklayın.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kupkuru huzur kayranı 150 metrekare’den lüks ve birden bir araba kesmeı olan umumi binalarda, yan adeti 4’ten ziyade olan tüm kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni dokumalması mecburi kılınmıştır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar varlık kurtarmaktadır.

Özellikle yeni imar kanunuyla bile sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve yaradılıştanında hiçbir canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu Yangın Kapısı Fiyatları merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page